Koti- ja puutarhablogi

« takaisin kotisivulle (homepage)

Kuormalavahylly mahdollistaa muokattavissa olevan ja turvallisen varaston

Julkaistu

Klassiset kuormalavahyllyt ovat monipuolinen tapa varastoida lavatavaraa. Hyllykokonaisuudet pystytään suunnittelemaan joustavasti tilan mukaan ja useat lisäosat mahdollistavat erilaiset käyttötarkoitukset, sillä kuormalavahylly rakennetaan palasista. Trukkihyllyn pystyt valitsemaan tavaran ja varastona toimivan tilan mukaan. Tervetuloa blogin pariin, tällä kertaa aiheenamme on varastointi! Kuormalavahylly sopii sinun käyttötarkoitukseesi kun haluat päästä kaikkiin varastopaikkoihin ja tarvitsen monipuolisen varastojärjestelmän mitoiltaan ja painoltaan hyvinkin paljon poikkeaville tavaroille. Kuormalavahyllyt mahdollistavat myös suurten kappalemäärien varastoinnin, kun sinulla on suhteellisen pieni valikoima. Tottakai voit säilyttää varastossasi myös laajempaa valikoimaa tuotteita, mutta silloin kappalemäärien tulisi olla pienemmät. Kuormalavahyllyistä on helppo poimia tuotteet suoraan kuormalavalta tai keräilytasolta, ylätasoja on yleensä käytetty puskurivarastona.

Kuormalavahyllyihin on tarjolla paljon lisävarusteita

Koska kuormalavahylly kootaan osista, se on helposti sovellettavissa tilan mukaan. Tarjolla on erilaisia lisävarusteita, joilla hyllyä pystytään muokkaamaan useisiin eri käyttötarkoituksiin. Yleensä voit koota kuormalavahyllyn valitsemalla sinulle sopivimmat vaakapalkit ja pylväselementit. Näihin voi lisätä päälle vielä tarvittavat turvallisuusosat. Kuormalavahyllyn lisäosia ovat esimerkiksi kuormatasot, kuormalavahyllyn jakajat ja laarihyllyt, vetotasot sekä välipalkit ja alustat. Lisäosiin lasketaan myös tavaran löytymistä helpottavat tuotteet, kuten nimilistat, kirjain- ja numerosarjatarrat, lattiaopasteet sekä kyltit. Kuormalavahyllyihin erikoistuneilla myyjillä on usein tarjolla myös valmiita hyllykokonaisuuksia, jotka ovat erilaisia pylväs ja vaakapalkki yhdistelmiä, jotka on rakennettu erilaisten lavatarpeiden mukaan. Yleensä myyjillä on myös tarjota muitakin ratkaisuja perinteisen kuormalavahyllyjärjestelmän lisäksi, kuten esimerkiksi pakkasvarastot sekä omia varastoja "parasta ennen"-päiväyksen mukaan säilytettäville tuotteille.

Turvallisuus on luonnollisesti yksi tärkeimpiä asioita varastossa

Koska turvallisuus on yksi tärkeimpiä asioita varaston rakentamisessa, luonnollisesti kuormalavahyllyjen suunnittelussa otetaan huomioon turvallisuusnäkökohdat. Kun varastoidaan lavatavaraa, pystytään erilaisilla turvaosilla varmistamaan sekä liikkumisen on turvallisuus varastossa että tavaroiden pysyminen paikoillaan. Kuormalavahylly on mahdollista suojata trukin osumilta ja tämä tuo sille myös enemmän käyttöikää. Tärkeimpiä turvallisuusosia ovat törmäyssuojat, erilaiset alustat varastoitaville tavaroille sekä takasuojaverkot. Kun käytetään törmäyssuojia, pidennetään kuormalavahyllyn käyttöikää huomattavasti. Takasuoja verkot taas pienentävät tavaroiden putoamisen riskiä ja tämä ehkäisee henkilövahinkoja. Yleensä kuormalavavarastoja rakennuttavat ammattilaiset tarjoavat kattavan turvallisuuskaluste valikoiman sekä myös koulutuksia turvallisuuden lisäämiseksi varastoilla. Naakan Asennuspalvelu tarjoaa kattavan valikoiman varastohyllyjä erilaisiin tarpeisiin.

 


jaa